otrdiena, 2007. gada 18. septembris

vilciena borta zhurnaals part II

31.08.07.
ZZ @ 21:27

Rēzekne. Restorānvagons strādā. Ēdam gaļas un mēles salātus. Diemžēl pirmais armaņjaks ir cauri. Kopā 4 salāti, sviests un maize kostē ~8 LVL. Kļova.

LK, turpat.

“Pāļa hronikas”. Sakarā ar to, ka VV nav vaksēts, sekss mums (ja būs) būs vienīgi +371 pozā. Virtuāli tātad. Un to savu vakuumpumpi un life pack/ family pack var atstāt Rēzeknē II. Es uzlūdzu VV uz restorānvagonu, bet atskārtu, ka LVL maku atstāju vagonā. Vistas fileja Ls 4,59 – cenrādis labāks kā TR.

VV @ 22:15

četras h ceļā, Latvija vēl nav beigusies – varen plaša zeme dzimtā. Garām drasē tauta, kas pošas naktsmieram – pārģērbušies nakts kārtās, kādas es labprāt aiztaupītu savai zinašanai un sejās tāds lietišķums, it kā viņi to vien darītu, kā katru vakaru liktos uz snaudu starpvalstu dzelzsceļa satiksmē. Nezinu, kā uz to var sagatavoties, kā kaut ko tādu var uztvert ar pieradumu. Tā taču ir ekzotika. Zilupe! 22:18.

VV @ 23:35, KF

Stāvam. Suede. Kirsa usnula.

ZZ @ 00:45 GMT +3; (23:45 GMT+2)

Sebeža. KF robežas puse izskatās nedaudz sliktāk kā LV. Pa vagoniem sāk šnirot modrie robežu sargi. Gaidām savu kārtu. Mums palaimējies ar vagonu: braucēji sarunājas čukstus šmonas gaidās, daži guļ. Citos vagonos čurājot uz grīdas un vispār brauc ķīniešu komsamols. Liene čuč. Mēs ar VV modri sēdam uz vakts. Skan kaut kas mierīgs. Veixmīgi uzpīpējām tamburā. Ja pārbaude būs ok, tiksim pie miera.

VV @ 0:15 pēc LV laika (1:15 pēc Masakvas)

Vēl stāv. Pārbaude bija ok! Migrācijas kartes paņēma tik pat kā bez skandāla. Tik vien cik nebijām aizpildījuši izbraukšanas sadaļu. Muitas inspektors arī bija lāga: -Што у вас там? -одежда. Одежда. Одежда. Сигареты, я курящый. - А што так много одежды? - a мы во Владивосток едим. - a што во Владивостокe? - a куда еще дальше!

LK

jā. viss bija godam. VV mani par Kirsu sauc. Nu labi. Bet vispār: dzimtene ir aizzīmogota, sākas dienas KF. Muitnieks savaldzināts, jaunā (pērnā) pase sazīmogota. We running up that hill. Man beidzot nāk miegs. Vispār jau viss ir skaisti, ja tā padomā – mēs esam vareni, optimāls teams un jebkurš ceturtais tikai traucētu. Varbūt. Meld. “Ak, Latvija, kur tavi dēli”.

ZZ @ 1:25 GMT+3

“Sajūsmā piemīzts tamburs” pēc tualešu unlocka.

Nav komentāru: