svētdiena, 2007. gada 9. septembris

kamer aaraa joprojaam liist:

vel mazliet par citaado.

Saule noriet Rietumos un sheit taa ir Kjiina. (tas fundamentaali ielauzh lidzshinejo uzskatu par pasaul' s kartibu un sisteemu. Saule-riet-Kjinaa!)

Vards "taifuuns", taapat kaa vards "okeans" vai "mezhaa ir tiigjeri" nav nekaada maacibu graamata, baidaamstaasti vai neattiecinama laika prognoze otrai kartes malai.
Okeaans ir, taifuuns rosaas un tiigjeri arii ir.

Kontrasti- gan fotogeeniski: noskretis viirinsh pie Chanel veikala tirgo saulespukju seklas, smalkzimolu tirgotavas daudzstavenju rajonaa, dikti uzcirtushaas sievietes diezhan nosnjurkushos autobusos; lielais vairums mashiinu ar sturi labajaa pusee, bet brauc pa kreiso, shnabja (atsevishki) nodalja veikalaa BA*mart ir lielaaka par auglju stendu. Tacu aiz tam, ka KF aiznjem ieveribas cienigu laukumu uz pasaul's kartes, visu aptin taads sameraa apskauzhams atslaabums un pofigs, why worry inerce.

Vakar seedejam pilsetas kalnaa: priekshaa Kjiina, pa kreisi Koreja, tur kaut kur Japaana un blakus no terauda cauruleem sametinaats pareizticiigo krusts un elektribas trijkaaji. "Juusu rosssssols, ser."

Nav komentāru: