pirmdiena, 2007. gada 27. augusts

Problēmas ar audio outputu

Šķiet, ka ir identificēta problēma: GNT un TD Baltic stokos nav pieejamas skandas ar autonomu barošanu. Will keep trying to search. Vēl arī nav zināms, vai no ebay pasūtītais ķinķis - USB interfeisa lādētājs no 4 AA baterijām - atnāks laicīgi.

Tomēr ticamāk, ka nāksies jau laikus domāt rezerves variantus.
Piemēram, iztikt ar Lienes iMac un dot ekstrakukuļus pavadonēm apmaiņā pret atļauju veikt pilnu rechardžu.

4 komentāri:

LK teica...

MacBook, i am sorry, MacBook. :)

ZZ teica...

Līdz ar šo atsaucu izvirzīto problēmu. Pateicoties ģeniālajam un sirsnīgajam laikabiedram ar iniciāļiem RR, audio outputs ir atrisināts pa nieka LVL 18.60.

Tagad atliek tikai pārlodēt iPod barošanas vadu, un mēs varēsim piekliegt visu vilciena sastāvu ar savām Dziesmām.

LK teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
RR teica...

vads paarlodeets un visas paziimes liecina, ka kastiite darbojas atbilstoshi aprakstam un izdod 5v stabila liidzsprieguma. no 4 aa bachaam var ieguut ~2.4Ah pie 5v prasiitaa sprieguma, pienjemot, ka efektivitaate paarveidotaajam no bachu 6v uz prasiitajiem 5v ir ar kaartu 90%, paliek ~2.2Ah, ko paardzenot uz 3.7V LiPoly akja ekvivalentu atkal jau ar efektivitaati ar kaartu 90% , var pieliidzinaat 2.6Ah. peec specenes iipood nano new gen ar savu 300mAh akji speej speeleet muuziku 24 stundas, kas noziimee, ka pat peec vissuudiigaakajaam prognozeem tam briinumam ar vienu bateriju komplektu vajadzeetu nedeelju izvilkt. neticu, taapeec iesaku iegaadaaties veel vismaz vienu komplektu :)